Ærlig Silas Holst: Mit livs sværeste opgave

Skrevet af admin

16/01/2015
Han har svunget adskillige kendisser og sat dem på svære opgaver med at lære trinnene i Vild med dans, men nu er det blevet Silas Holsts egen tur til at komme på dybt vand. Den professionelle danser skal nemlig spille rollen som Johnny Castle i den ikoniske musical "Dirty Dancing". En rolle, der blev udødeliggjort i skikkelsen af Patrick Swayze i filmen, der fik teenagere verden over til at falde i svime, da den udkom i 1987.- Jeg har hele tiden tænkt, at det ville blive ret nemt, men da jeg så forleden dag begyndte at øve replikker, så tænkte jeg "Det her bliver det sværeste, jeg nogensinde har gjort", fortæller Silas Holst og uddyber:- Alle kender hans replikker og ved, hvornår han siger dem og hvordan, han ser ud i ansigtet imens. Det har givet mig lidt panik, og det har jeg været nødt til at vende med instruktøren, fortæller danseren.- Det skal nok blive rigtig, rigtig fedt, men det med replikkerne er en grænse, jeg lige skulle krydse, indrømmer danseren.I forestillingen, der bliver sat op i Tivoli, skal han spille overfor skuespillerinden Mathilde Norholt, der indtager rollen som Frances "Baby" Houseman. Historien om den unge rigmandspige og den karismatiske danselærer glæder Silas Holst sig til at fortælle på sin egen måde.- Man skal jo finde balancen mellem at lave en kopi og lave sit eget. Hvordan ved jeg ikke helt endnu, men jeg tror det kommer af sig selv. Heldigvis har vi syv uger til at øve, fortæller Silas Holst."Dirty Dancing" har premiere den 26. februar. Der er allerede solgt mere end 100.000 billetter til forestillingen i forsalg.Newspaq

Dagens topnyheder

Han har svunget adskillige kendisser og sat dem på svære opgaver med at lære trinnene i Vild med dans, men nu er det blevet Silas Holsts egen tur til at komme på dybt vand.

Den professionelle danser skal nemlig spille rollen som Johnny Castle i den ikoniske musical "Dirty Dancing". En rolle, der blev udødeliggjort i skikkelsen af Patrick Swayze i filmen, der fik teenagere verden over til at falde i svime, da den udkom i 1987.

- Jeg har hele tiden tænkt, at det ville blive ret nemt, men da jeg så forleden dag begyndte at øve replikker, så tænkte jeg "Det her bliver det sværeste, jeg nogensinde har gjort", fortæller Silas Holst og uddyber:

- Alle kender hans replikker og ved, hvornår han siger dem og hvordan, han ser ud i ansigtet imens. Det har givet mig lidt panik, og det har jeg været nødt til at vende med instruktøren, fortæller danseren.

- Det skal nok blive rigtig, rigtig fedt, men det med replikkerne er en grænse, jeg lige skulle krydse, indrømmer danseren.

I forestillingen, der bliver sat op i Tivoli, skal han spille overfor skuespillerinden Mathilde Norholt, der indtager rollen som Frances "Baby" Houseman. Historien om den unge rigmandspige og den karismatiske danselærer glæder Silas Holst sig til at fortælle på sin egen måde.

- Man skal jo finde balancen mellem at lave en kopi og lave sit eget. Hvordan ved jeg ikke helt endnu, men jeg tror det kommer af sig selv. Heldigvis har vi syv uger til at øve, fortæller Silas Holst.

"Dirty Dancing" har premiere den 26. februar. Der er allerede solgt mere end 100.000 billetter til forestillingen i forsalg.

Newspaq