Aerosmith snyder Danmark for guitarhelt

Når de erfarne hårdrockere i Aerosmith til juli påbegynder deres sommerturné i USA har de en særlig - og mindst lige så erfaren - guitarhelt med på scenen.

Det er den langhårede rock'n'roller Slash, der for alvor brød den forvrængede lydmur som lead-guitarist i det ikoniske rockorkester Guns'n'Roses, der gør Aerosmith følge under turnéen med navnet "Let Rock Rule".

Offentliggørelsen fandt sted for nylig, hvor de stadig aktive musikere gav et kort sæt for en række inviterede gæster på spillestedet "Whiskey a Go Go" i Los Angeles. Det skriver Billboard.

- Vi hiver lige en ven op på scenen, som spiller med på vores turné. I egen høje person, Slash! udbrød forsanger Steven Tyler til et begejstret publikum.

Og mens Slash altså her var at finde på vrængende elspade i en del af sættet, så kan bandets danske fans kigge langt efter hans verdensberømte slangekrøller, når Aerosmith lader rocken regere over spillestedet Fængslet i Horsens den 6. juni.

Der er nemlig tilsyneladende ikke blevet plads til Slash på scenen under den danske koncert, der da også finder sted godt en måned før legendernes amerikanske turné.

Der er stadig billetter til den danske koncert i Horsens. Er du fan nok til at tage turen til Guds eget land, skal du sidde klar ved billetsalget den 12. april.

Newspaq

 

Dagens Gossip