Afbrænder giver Christian Eriksen mareridt

Ajax-stjernen Christian Eriksen indrømmer, at han fejlede fælt, da han i første halvleg af tirsdagens 1-1-kamp mod Bulgarien i VM-kvalifikationens gruppe B misbrugte en stor chance til at bringe danskerne foran 1-0.

- Det var en stor chance, det kan man vist roligt sige. Om chancen kommer til at køre inde i mit hoved i nat? Ja, det gør den helt sikkert. Jeg tænker allerede på den nu, siger Christian Eriksen.

Chancen opstod, da en modstander trillede bolden hen for fødderne af ham. Præcisionen var dog helt skidt, og midtbanespilleren fik sendt bolden fladt forbi mål.

- Muligheden var stor nok til, at bolden burde have være gået ind. Jeg overplacerede bolden, konstaterer Christian Eriksen, der i anden halvleg så Bulgarien komme foran 1-0, inden Daniel Agger udlignede til slutresultatet 1-1 i Parken.

Resultatet kommer ovenpå fredagens flotte 3-0-udesejr over Tjekkiet, og tirsdagens ene point efterlader danskerne på fjerdepladsen efter fem kampe.

- Folk sagde, at fire point ville være okay i de her to kampe, men det vil jeg ikke mene, at vi kan være tilfredse med. Der er lang vej, og det bliver endnu sværere nu, siger Christian Eriksen.

Det eneste positive er Danmarks restprogram. To gange Armenien, to gange Malta og et italiensk besøg i Parken venter.

- Vi har selvfølgelig haft de hårdeste kampe nu, ikke fordi de andre hold er dårlige fra nu af, for Armenien og Malta er også gode hold, lyder det fra Ajax-spilleren.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip