Afrikansk skandaledommer får seks måneders karantæne

Rajindraparsad Seechurn kommer ikke til at dømme fodboldkampe i de næste seks måneder.

Det afrikanske fodboldforbund (CAF) har tildelt dommeren fra Mauritius karantænen, efter at han i kvartfinalekampen ved Africa Cup of Nations tildelte værtsnationen, Ækvatorial-Guinea, et straffespark kort før tid i kampen mod Tunesien.

- Dommerkomitéen har med beklagelse noteret sig, at dommeren leverede en dårlig præstation i kampen, også i forhold til at sørge for ro og kontrol med spillerne i løbet af kampen, meddeler CAF på forbundets hjemmeside.

Dommeren bliver desuden fjernet fra CAF's såkaldte A-liste over elitedommere, så han skal næppe forvente at få lov til at dømme store kampe i fremtiden.

Tunesien førte 1-0 efter 90 minutter, da en af hjemmeholdets spillere lod sig falde i straffesparksfeltet.

Rajindraparsad Seechurn dømte det ikke-eksisterende straffespark, Ækvatoria-Guinea udlignede og vandt senere 2-1 efter forlænget spilletid.

Det tunesiske fodboldforbund er blevet idømt en bøde på 50.000 dollar, cirka 327.000 kroner.

Det skyldes, at flere af holdets spillere forsøgte at angribe dommeren efter kampen, og at tuneserne smadrede inventar i omklædningsrummet efter kampen.

Ækvatorial-Guinea har fået en bøde på 5.000 dollar, cirka 33.000 kroner, fordi sikkerheden ikke var god nok i forbindelse med kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip