Afsløring: Marilyn Monroe fik plastikkirurgi

Hun var en af de største skønhedsikoner nogensinde, og hendes krop er blevet kåret til den mest ideelle kvindekrop. Men noget tyder på, at Marilyn Monroe havde været en tur under kniven og fået en skønhedsoperation.

Det skriver Female First.

Nogle af den ikoniske skuespillerindes lægejournaler er blevet sat til auktion, og deri kan man blandt andet finde røntgenbilleder, der viser, at Monroe havde fået implantater i hagen.

- Ingen troede, at Monroe havde fået skønhedsoperationer, men der har hele tiden været spekulationer, siger Martin Nolan, der er chef for auktionen.

Ifølge journalerne skulle implantatet være indsat i 1950, men med tiden skulle det være begyndt at gå i sig selv.

- Tilbage i 50'erne fik man normalt ikke plastikoperationer, så det har været meget nyt, siger Nolan.

Lægejournalerne kommer fra plastikkirurgen Michael Gurdin og løber fra 1950 til 1962. Det seneste notat er skrevet bare to måneder før Marilyn Monroes død 5. august 1962.

Der står skrevet, at Monroe var faldet mellem to og tre om morgenen den 7. juni 1962. Faldet skulle have skabt hævninger omkring næsen, og det er i den forbindelse, der er blevet taget røntgenfotograferer af skuespillerindens ansigt.

Det forventes, at lægejournalerne vil blive solgt for mellem 15.000-30.000 dollar.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip