Agent: Kjær i positiv situation

Simon Kjær har kontraktudløb til næste sommer, og har tidligere udtalt, at han vil fuldføre sin kontrakt. Til det tyske fodboldmagasin, Kicker, lufter klubbens sportsdirektør Klaus Allofs til gengæld tanken om at skibe Kjær af sted før tid.

- Simon har ikke vist den store tilfredshed, når han ikke spiller. Det kan føre til forandringer, siger Klaus Allofs til Kicker, der ikke tolker den udtalelse, som at der er udsigt til mere spilletid for Kjær.

I Simon Kjær-lejren vælger man at se positivt på situationen.

-Jeg har haft en kort samtale i telefonen med Klaus Allofs, og han gav klar besked omkring Simons situation i Wolfsburg. Han sagde tydeligt, at Simon ikke er til salg, siger Simon Kjærs agent Mikkel Beck til BT.

- Klaus Allofs sagde til mig, at han vil beholde Simon i klubben, selv om han ved, at Simon kun har et år tilbage af kontrakten, og selv om han er klar over risikoen for, at Simon så kan forlade Wolfsburg gratis til næste sommer. Den risiko er han villig til at løbe, sagde han til mig. Han gentog overfor mig, at han gerne vil lytte til interesserede klubber, men at han ikke umiddelbart er indstillet på at sælge Simon, forklarer Beck.

Det stiller umiddelbart Simon Kjær i en fornuftig situation, mener agenten:

- Set fra Simons synspunkt er det en optimal situation. Hvis Wolfsburg går med til at sælge ham nu, og der kommer den rigtige klub, så er det fint. Men ellers vil han gerne blive det sidste år af kontrakten i en god klub som Wolfsburg og så stå i en ønskeposition næste sommer som blot 25-årig med masser af international rutine - og som transferfri.

Simon Kjær kom til Wolfsburg efter et ophold i Palermo og har været udlejet til Roma.

 

Dagens Gossip