AGF henter fyret superligatræner tilbage i folden

Den tidligere Silkeborg-træner Jesper Sørensen er tilbage i AGF, hvor han fremover skal være assistenttræner under Morten Wieghorst.

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Sportschef Jens Andersson glæder sig over, at det er lykkedes at hente Jesper Sørensen ind i samme rolle, som han havde i AGF i perioden 2009-2013.

- Da Flemming Povlsen stoppede, sagde vi, at vi skulle have en fuldgod erstatning, og det har vi nu fundet med Jesper. Vi får en træner, der er fagligt dygtig, og som kender klubben.

- Med sin erfaring og viden om spillet kan Jesper sammen med Morten Wieghorst og resten af trænerstaben være med til at løfte os yderligere, siger sportschef Jens Andersson.

I 2013 blev Jesper Sørensen cheftræner i Silkeborg, som han var med til at sikre oprykning til Superligaen. Efter et sejrsløst efterår i 2014 blev træneren fyret.

Han ser det dog ikke som et nederlag at blive assistenttræner igen.

- Selvom jeg har haft en anden rolle, siden jeg var her sidst, så er det stadigvæk et spørgsmål om at være fodboldtræner og bidrage til de processer i dagligdagen, der gerne skulle gøre, at vi har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes, når der er kamp.

- Det glæder jeg mig enormt meget til at være en del af, siger Jesper Sørensen

42-årige Jesper Sørensen spillede også som aktiv i AGF, lige som han også har spillet i AB.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip