AGF opruster med irakisk landsholdsspiller

AGF forstærker offensiven med den 24-årige kantspiller Ahmed Yasin, som har sat sin signatur på en kontrakt gældende fra 1. januar 2016 og to år frem.

De seneste fire år har Yasin været en offensiv profil i den svenske klub Örebro SK.

- Vi får en spiller, som har mange spændende egenskaber. Han er hurtig og har en god teknik i høj fart.

- Det betyder, at han både kan gå ind i banen og kombinere og lave gennembrud på ydersiden, siger AGF-sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Han passer godt ind i vores spillestil og har i det hele taget gode forudsætninger for at lykkes i AGF - blandt andet også i kraft af hans erfaringer med Iraks landshold, hvor han er vant til at præstere foran mange mennesker.

Yasin, der både har svensk og irakisk statsborgerskab, har siden 2011 spillet 97 kampe for Örebro SK. Nu ser han frem til at prøve kræfter med AGF og den danske Superliga.

- AGF er en klub på vej frem med nye spillere og nye ambitioner. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes godt om de planer, Jens og Morten Wieghorst har fortalt mig om. Jeg ser det som et stort skridt frem for mig.

- Jeg er en holdspiller, der altid sætter holdet først og arbejder hårdt i 90 minutter. Jeg har mine forcer i offensiven og kan godt lide at udnytte min fart til at udfordre en mod en og være med til at skabe chancer, lyder det fra den kommende AGF'er.

Yasin var inde i billedet til diverse svenske ungdomslandshold, men valgte i stedet at repræsentere Irak.

De første optrædener fik han på OL-landsholdet, og siden juni 2012 står han noteret for 39 A-landskampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip