AGF'ere håber på stor opbakning

AGF har tabt de seneste fem kampe i Superligaen og har for alvor ryggen mod muren i bunden af rækken. På mandag skal holdet forsøge at komme tilbage på sporet, når medaljekandidaten Brøndby kommer på besøg i Aarhus.

- Vi skal rejse os på mandag mod Brøndby. Vi vil så gerne have en hjemmebanesejr, men det kræver, at alle mand hjælper til, siger Danny Olsen.

- Vi har også rigtig meget brug for, at alle fansene bakker os op, selvom det er en svær tid. Uden deres opbakning bliver det endnu hårdere.

Fredag aften tabte aarhusianerne på hjemmebane til FC Midtjylland. AGF har dermed ikke vundet i de seneste seks hjemmebanekampe, og det er langt fra godkendt, erkender AGF’s cheftræner.

Han håber, de aarhusianske fodboldtilskuere vil hjælpe holdet igennem den svære periode.

- Vi har brug for fansenes opbakning. Det er en svær situation, vi står i, og derfor har vi brug for al den hjælp, vi kan få. Vi skal rejse os på mandag mod Brøndby, så jeg håber, at folk kommer ud og støtter os i modgangen, lyder det fra Jesper Fredberg.

Fredagens nederlag blev overværet af 5932 tilskuere. AGF’s norske forsvarsgeneral Johan Lædre Bjørdal håber, at der kommer flere mennesker på mandag, når Brøndby kommer på besøg.

- Fansene skal komme på mandag, fordi vi har brug for deres hjælp til at få point. Jo mere de støtter os, jo nemmere bliver det for os. Vi trænger til deres hjælp, siger Johan Lædre Bjørdal.

 

Dagens Gossip