Agger melder sig klar til Italien-brag

- Jeg er helt klart. Jeg har ikke trænet så meget den seneste måned, så det bliver godt at få trænet lidt op til kampen fredag, men jeg skal nok være der 100% mod Italien, siger Agger.

Agger og landsholdet får hård modstand i form af Italien, der allerede er kvalificeret til slutrunden. Anføreren forventer dog ikke, at modstanden bliver mindre ad den grund.

- Det bliver vanvittigt hårdt mod Italien, det er klart. De er af de bedste landshold i verden i øjeblikket, så det bliver selvfølgelig svært, men vi glæder os til kampen.

- Det bliver fedt at spille i en fyldt parken mod et så godt hold, og at vi har noget at spille for, gør det kun bedre, siger Agger.

Sejre mod Italien og Malta kan vise ikke at være nok i sig selv. Landsholdet skal have hjælp fra Norge, som skal vinde deres resterende kampe for, at Danmark får den ottende og sidste playoff-plads, men det er ikke noget anføreren bekymre sig om i øjeblikket.

- Det er rigtigt, at det kræver noget hjælp udefra at komme til VM, men kan vi vinde vores kampe, har vi gjort, hvad vi kunne. Jeg er helt sikkert optimistisk. Vi tror på det, og skal vi selvfølgelig også, siger Agger.

Danmark er i første omgang tvunget til sejr mod favoritterne fra Italien, hvis VM-drømmen skal holdes i live. Kampen spilles fredag aften med start klokken 20.15.

 

Dagens Gossip