Agger om straffesparks-tjans: Vi vil skabe en topscorer

Publikum på Farum Park spærrede øjnene op, da Brøndby 13 minutter før tid blev tildelt et meget tvivlsomt straffespark i søndagens kamp mod FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Ikke bare var kendelsen forkert, da Ronnie Schwartz blev bragt til fald uden for straffesparksfeltet. Det var også den lejede angriber, der snuppede bolden og scorede til 1-0, mens anfører Daniel Agger holdt sig pænt tilbage.

Den situation måtte begge spillere forholde sig til efter kampen, som Brøndby endte med at vinde 2-0.

Ikke mindst fordi Daniel Agger på landsholdet har afvist Nicklas Bendtners ønske om at få lov til at sparke straffespark.

- Det er to forskellige ting, siger Daniel Agger, som ikke lægger det store i episoden.

Landsholdsanføreren kommer alligevel med en forklaring.

- I bund og grund har vi lavet en aftale her i Brøndby om, at vi gerne vil skabe en topscorer.

- Ronnie har selvtilliden, han havde sendt et straffespark ind før, og han mente, at han kunne gøre det igen, siger Daniel Agger.

Den 9. august scorede Ronnie Schwartz kort før tid også på et straffespark, da Brøndby med hans sene scoring reddede 3-3 ude mod Randers FC.

Dengang var Daniel Agger dog ikke med i kampen på grund af en skade.

Ronnie Schwartz, der er lejet i franske Guingamp, tog da heller ikke straffesparket uden at konferere med sin anfører.

- Daniel kom op og spurgte, om jeg var klar til at sparke. Jeg tror også, at han gerne ville sparke, for han er den sædvanlige straffesparksskytte.

- Han spurgte, om jeg var klar til at sparke, og jeg svarede, at det var jeg selvfølgelig. Så sagde han, at det skulle være det samme som sidste gang, og det endte det jo med.

- Så der var ikke så meget at komme efter. Han kunne have brokket sig, hvis jeg havde brændt, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Så vi er glade, siger Ronnie Schwartz.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip