Ajax lukker lidt af det store hul op til PSV

Ajax med Lasse Schöne i startopstillingen vandt søndag 4-2 hjemme over Twente og Andreas Bjelland i den hollandske Æresdivision.

Sejren var yderst vigtig, for de regerende mestre har ikke råd til at fejle i øjeblikket, hvis fodboldmesterskabet i Holland skal genvindes.

Ajax, som er på andenpladsen, er trods sejren hele 12 point efter PSV Eindhoven, der ligner en ny mester efter de første 23 spillerunder.

Mens Schöne og Bjelland var med fra start, forblev Nicolai Boilesen på bænken for værterne, og derfra kunne han se Bjellands Twente bringe sig foran 1-0 i det sjette minut ved Jesus Corona.

Ajax svarede dog godt - og hurtigt - igen. Da kampuret rundede 15 minutter, var Ajax foran 2-1 takket være mål fra Nick Viergever og Riechedly Bazoer.

Især Bazoers mål var en perle. Han tæmmede bolden med brystkassen og i samme bevægelse flugtede han den i mål til 2-1.

Men Twente og Bjelland, som fik et gult kort undervejs, gav ikke op. Kort efter pausen udlignede Hakim Ziyech til 2-2.

Schöne blev udskiftet midtvejs i anden halvleg, og straks derefter nettede Ricardo Kishna til 3-2 for Ajax. Kishna stoppede ikke der. Med et kvarter igen scorede han til 4-2, og i overtiden var angriberen endda tæt på at score hattrick.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip