Al offentlig transport suspenderet og butikker lukkede i Boston

19/04/2013 14:10

BNB

Nyheder
Det gjorde politiets ledelse klart ved et netop overstået pressemøde fredag, hvor de gav formaninger til offentligheden. Al offentlig transport i byen er blevet suspenderet af statens guvernør, butikker særligt i Watertown, hvor skyderiet ved universitetet MIT foregik, holder lukket, og ingen køretøjer får lov at komme ind i Watertown-området. Desuden beder politiet om, at folk, der venter på bus eller tog, forlader stationer og busstop og går hjem for at sikre, at der ikke sker dem noget. Igen bekræftede politiet, at de efter al sandsynlighed jager de samme mænd, der stod bag maraton-bomberne mandag. Under nattens dramatiske politiaktion har en de to mistænkte har mistet livet efter en skudveksling med politiet. En politimand er også blevet dræbt. BNB

Mest læste i dag

Det gjorde politiets ledelse klart ved et netop overstået pressemøde fredag, hvor de gav formaninger til offentligheden.

Al offentlig transport i byen er blevet suspenderet af statens guvernør, butikker særligt i Watertown, hvor skyderiet ved universitetet MIT foregik, holder lukket, og ingen køretøjer får lov at komme ind i Watertown-området.

Desuden beder politiet om, at folk, der venter på bus eller tog, forlader stationer og busstop og går hjem for at sikre, at der ikke sker dem noget.

Igen bekræftede politiet, at de efter al sandsynlighed jager de samme mænd, der stod bag maraton-bomberne mandag. Under nattens dramatiske politiaktion har en de to mistænkte har mistet livet efter en skudveksling med politiet. En politimand er også blevet dræbt.

BNB