Aladdin overføres til Operaen i København

Succesmusicalen fra Fredericia Teater får premiere i Operaen den 19. juli 2013 og spiller i alt 38 gange til og med den 20. august 2013.

Københavnerne skal have muligheden
-­ Det er et stolt øjeblik for Fredericia Teater. Vi har længe talt om, at flere københavnere skulle have mulighed for at se vores forestilling, og at vi har fået en aftale i stand med Det Kongelige Teater, og at forestillingen opføres i selveste Operaen, er simpelthen en milepæl for Fredericia Teater. Og så er vi også vildt glade for, at vi nu kan være med til at give børnefamilier, turister og alle andre i hele hovedstadsområdet den helt perfekte musicaloplevelse midt i sommerferien, siger Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater.

Roser fra Disney
-­ Fredericia Teaters version af Disneys Aladdin – The Musical er fantastisk. Koreografien, produktionen, og det meget talentfulde cast gør det til en underholdende scenisk fortolkning og et glimrende eksempel på, hvordan man bringer Disney‐magien til live, siger Casper Bjørner, Country Manager, The Walt Disney Company Nordic.

Billetsalget starter i morgen på Billetnet.dk

Foto: Søren Malmose og Fredericia Teater

 

Dagens Gossip