Alarm afblæst: René Toft er klar mod Tyskland

René Toft Hansen fik kun et kvarter på banen i søndagens VM-sejr mod Saudi-Arabien, fordi han fik et mindre knæk i foden.

Men THW Kiel-spilleren er ikke alvorligt skadet og skal nok blive klar til den næste opgave mod Tyskland på tirsdag, lover landstræner Gudmundur Gudmundsson.

- Vi ville bare forsikre os. Han kunne have spillet længere, men vi sagde bare, at han skulle hvile sig, siger Gudmundsson.

Også brormand Henrik Toft Hansen forklarede, at der ikke er grund til bekymring.

- Vi slap ud af kampen uden de store skavanker. Der var lige René, som måtte udgå, men han er fortrøstningsfuld.

- Det er bare en almindelig forstuvet ankel, som han sagtens kunne spille videre på, men selvfølgelig ikke mod en modstander, som var så meget under niveau i forhold til os, siger Henrik Toft Hansen.

Stregspilleren blev topscorer mod Saudi-Arabien med otte mål på otte forsøg. Det er ikke hverdagskost for Henrik Toft Hansen. Slet ikke på landsholdet. Og slet ikke ved en VM-slutrunde.

- Det er et stykke tid siden. Jeg tror ikke, jeg har scoret så mange mål på landsholdet før, men på klubholdet har jeg nok i en eller anden pokalkamp.

- Det gik sgu egentlig meget godt, og alt jeg skød af sted, gik ind. Det var fedt at have sådan en dag, siger Henrik Toft Hansen.

I fredags måtte han forlade banen i 24-24-kampen mod Argentina som den eneste markspiller, der ikke kom på scoringstavlen.

- For mig er det ligegyldigt, om jeg scorer nul mål eller otte mål. Det er en holdindsats, vi skal levere. Vi skal have det bedst mulige resultat.

- Og der var masser af plads mod Saudi-Arabien, selv om det var på en lidt halvbillig baggrund, lyder det fra Hamburg-spilleren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip