Aldrende actionbøf: Pauser er en luksus

Han har været i gang i over 30 år, men han er stadig "still going strong".

Selvom Arnold Schwarzenegger er blevet 66 år, så kører den tidligere guvernør i Californien stadig i højeste gear i filmbranchen.

Således har han store roller i både den kommende "The Expendables" og "Terminator"-film. Under optagelserne til hans seneste actionfilm "Sabotage" brugte Arnold sågar to timer i træningslokalet hver dag for at holde formen ved lige.

Men den hårde træning og lange timer på settet betyder også, at han for alvor nyder roen, når kameraerne ikke længere ruller.

- Jeg tager ofte en lur om aftenen, når jeg er derhjemme og lige har den luksus at kunne ligge ned en time, siger Schwarzenegger ifølge Female First til The Sun.

Netop den luksus kan den aldrene actionmand ikke tage sig under optagelserne.

- Under optagelserne får vi en times frokostpause, og arbejder så til klokken syv om aftenen. Så man kan ikke bare sige "Ok, gutter, hvis I bare fortsætter, så tager jeg lige en lur". Det er der simpelthen ikke tid til, siger han til The Sun.

Alligevel føler Schwarzenegger stadig, at han kan holde til de hårde fysiske roller.

- Selvom min krop ikke restituerer nær så hurtigt, som da jeg var 30 år, så kan jeg stadig løbe, springe og holde til alle kampscenerne, fortæller Arnold Schwarzenegger, som vi med alt held kan forvente at se på det store lærred de næste mange år endnu.

Newspaq

 

Dagens Gossip