Alex Rasmussen sejrer i tysk seksdagesløb

Den danske cykelrytter Alex Rasmussen kunne tirsdag aften stille sig øverst på podiet sammen med sin tyske makker Marcel Kalz, efter at de vandt seksdagesløbet i Bremen.

Næstøverst på podiet endte en anden dansker, Jesper Mørkøv, sammen med franskmanden Morgan Kneisky. De to førte løbet inden sidstedagen.

Vinderduoen med Alex Rasmussen sluttede på 357 point en enkelt omgang foran Morgan Kneisky og Jesper Mørkøv, der er lillebror til Tinkoff-Saxo-rytteren Michael Mørkøv, på 297 point.

- At stå øverst på podiet var en fantastisk følelse. Det er lang tid siden, at jeg sidst har vundet noget, siger Alex Rasmussen til TV2 Sport efter løbet.

Rasmussen og Kalz var inden finaledagen en omgang efter de to førende par og lå på tredjepladsen med 297 point. Derfor nød de tirsdag aften godt af reglen om, at parrene får en bonusomgang, hver gang de runder 100 point.

Alex Rasmussen skal nu køre seksdagesløb i Berlin, før han afslutter sæsonen med seksdagesløbet i Danmark i slutningen af januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip