Alice Cooper knust over guitarist-dødsfald

To hjerteanfald, en hjerneblødning, en lam venstre arm og to hjerneoperationer var ikke nok til at stoppe guitaristen Dick Wagner i at fyre den af på scenen.

Men nu er musikeren, der er mest kendt for at være guitarist for Alice Cooper, død af en luftvejssygdom. Og det er en stor sorg for hans ven og kollega.

- Jeg tror altid, at vi tænker, at vores familie og venner kommer til at leve lige så lang tid som os selv. Så det kom som et kæmpe chok og et endnu større tab for mig, da jeg hørte, at Dick ikke længere er hos os. Det er ikke bare et tab for mig selv og for hans familie, men det er også et tab for rock'n'roll, udtaler "Poison"-rockeren i en pressemeddelelse ifølge WENN.com.

Og den 66-årige rockmusiker er ikke bare trist, fordi han har mistet en god ven. Han er også trist, fordi han har mistet en af sine bedste musikalske samarbejdspartnere.

- Meget af min succes er Dick Wagners fortjeneste. Der var en speciel form for magi i den måde, vi arbejdede sammen på, når vi lavede musik. Han var altid i stand til at komplimentere mig på en helt fantastisk måde, siger Cooper.

Dick Wagner blev 71 år gammel.

Newspaq

 

Dagens Gossip