Alicia Keys droppet af telefongigant

Efter næsten et år som kreativ leder for smartphone-mærket BlackBerry, er det nu slut for sangerinden Alicia Keys. I slutningen af januar stopper samarbejdet med smartphone-virksomheden, skriver BBC news.

Alicia Keys blev ansat som kreativ leder i februar 2013 samtidig med, at virksomheden lancerede den såkaldte BlackBerry 10. Hun har haft ansvar for en række nye forretningsinitiativer, der skulle øge folks brug af og interesse for smartphone-mærket.

BlackBerry 10 blev set som firmaets store chance for at konkurrere mod de store mærker i mobilindustrien, Apple og Samsung.

Men salget floppede, og BlackBerry har tabt milliarder. Virksomheden har ligeledes været til salg, men det er ikke lykkes at finde en køber.

Derfor har de ændret lederstil og strategi. Nu vil virksomheden flytte sig væk fra det private marked og i højere grad koncentrere sig om salg til firmaer og offentlige institutioner.

- Vi har været glade for at arbejde sammen med en så talentfuld og passioneret person, skriver virksomheden om samarbejdsstoppet med R'n'B-sangerinden i en udtalelse til BBC News.

I sin tid som kreativ leder for Blackberry har Alicia Keys lavet adskillige projekter med kreative mennesker og forsøgt at få fans til at sende billeder fra deres telefon. Billeder som hun efterfølgende ville bruge på sin 2013-tour.

Newspaq

 

Dagens Gossip