Alkoholisk to-årig: Foretrækker øl over mælk

For få uger siden dukkede en chokerende video op på nettet. Videoen viste et kinesisk barn, der røg cigaretter.

Men nu rammer endnu en foruroligende historie medier verden over. Denne gang drejer det sig om en to-årig dreng, der angiveligt er blevet afhængig af alkohol.

Billedet af den to-årige med en vinflaske for munden har vakt ramaskrig på de sociale medier, drengens forældre undersøges nu af myndighederne. Det skriver den kinesiske nyhedshjemmeside The Shanghaiist, der også fortæller, at drengen foretrækker øl over mælk.

Læs også: Rygere ser sig selv som ikke-rygere

Den to-årige dreng, ved navn Cheng Cheng, kan drikke en flaske øl uden nogen mærkbar effekt, og han går amok i et raserianfald, hvis hans forældre ikke give ham øl.

Første gang Cheng Cheng smagte alkohol var, da han var ti måneder gammel. Dengang havde hans far angiveligt dyppet sine spisepinde i noget vin for at lade den lille Cheng Cheng smage på de våde varer.

Nu er Cheng Cheng blevet fjernet fra sine forældre, og han er kommet i permanent pleje.

Læs også: Advarsel: Lad ikke baby sove i din seng - spædbarn mistede livet

Ifølge den engelske hjemmeside Metro siger hans tante, Cai Teng, følgende om barnets misbrug:

- Hans øjne er altid opmærksomme på flasker med alkohol. Vi kan kun gøre vores bedste for at gemme flaskerne et sted, hvor han ikke kan se dem. Nogle gange larmer han så meget, vi ikke kan gøre andet end at give ham en lille smule vin.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Tanten understreger også, at familien ikke længere vil give det lille barn mere alkohol. Cheng Chengs skæbne bliver afgjort på et møde senere denne uge.

Se billederne af den alkoholiske dreng hér:

 

Dagens Gossip