Allan Simonsen: Anede intet om SMS-ændringer

- Kære venner TV2 har ændret koderne i aften stem på Par3 til 1234 del med det samme!! Ring til jeres venner vi anede ingenting! HJæLP!!, skrev den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen og hans partner Sofie Kruuse på deres Facebook-side kort efter at Vild med dans fredag aften var begyndt.

Parret var nemlig heller ikke klar over, at TV2 havde ændret reglerne i afstemningen, således at alle parrene fik nye sms-koder og at hver telefonlinje blev begrænset til kun at kunne stemme maksimalt fem gange.

- Vi fik det at vide i dag lige inden vi gik på gulvet, siger Sofie Kruuse,der sammen med Allan Simonsen derfor prøvede at hente hjælp på de sociale medier.

Det lykkedes for parret at gå videre selvom de igen fik de laveste karakterer af dommerne.

- Vi har ikke så mange kommentarer til den ændring. Man forsøger jo at få folk til at se programmet, og det er der jo ikke noget galt i, mener Sofie Kruuse.

- Det skal være folk, der ser programmet, der stemmer os videre, så det er vel fint nok, siger hun.

Allan Simonsen vil heller ikke sige andet, end at han er lykkelig for at gå videre i programmet.

- Vi er glade for at få en uge mere, og det er det, vi forholder os til, siger han.

Mens Allan var noget fåmælt efter showet, var der store følelser at spore hos hans yngste datter Kira, der er 10 år gammel.

Hun gav tårerne frit løb, da hun efter showet kunne løbe i armene på sin far.

- Hun har været meget nervøs, og hun troede, at han ville ryge ud. Da de så fortalte, at de ændrede i sms-koderne, så kunne hun jo godt fornemme hvorfor, siger Allan Simonsens søster, Annette Simonsen.

Der er nu fire par tilbage i konkurrencen.

Newspaq

 

Dagens Gossip