Alle ignorerer ham, da hans bil bryder sammen – vent til du ser, hvem der stopper og hjælper

En mekanisk fejl eller en punktering er noget af det, der kan få biler til at bryde sammen og kravle haltende ind i vejkanten.

Der kan man så sidde der og glo på de andre biler suse forbi, hvis man ikke har fingerfærdighederne til selv at sætte reservedækket på køretøjet, så man kan komme videre i tilværelsen og ud ad landevejen.

Det er i sådanne situationer, at man håber på hjælp fra en medtrafikant og et medmenneske, der har overskud og tid til at give en hjælpende hånd.

Folkene bag YouTube-kanalen HammyTV er kendt for at lægge humoristiske spøge og pranks ud på nettet, men forleden ville de forsøge at udføre et socialt eksperiment fra en af USA's mange vejkanter.

Læs også: Mor og far lader en vanskelig teenager flytte ind i deres hjem - 6 måneder senere smider de en 'bombe'

En ung fyr ved navn Ryan lod som om, at hans bil var brudt sammen ved en trafikkeret vej, og nu var spørgsmålet så bare, om nogen ville stoppe op og hjælpe ham med at skifte dæk på bilen.

Han stod han og ventede og ventede i lang tid, mens bilerne bragede travlt forbi på vejen, og først efter to timer trillede en mand hen og parkerede ved det uduelige køretøj.

Manden præsenterede sig selv og spurgte, om Ryan havde brug for hjælp, hvilket blev startskuddet på en rørende samtale.

Den hjælpende mand hedder Eric. Hans krop var vansiret som resultat af en alvorlig brand, der nær havde kostet ham livet.

Respektfuldt og langsomt spurgte Ryan ind til ulykken, og det viste sig, at manden havde mistet nærmest alt til flammerne.

Den personlige tragedie gjorde et så stort indtryk for folkene bag det sociale eksperiment, at de hurtigt fik sat et funktionsdygtigt baghjul på bilen, så de kunne køre hen til et sted, hvor de gengældte hjælpen til Eric.

Se den rørende og inspirerende video her:  

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip