Amalie Dideriksen genvinder DM-titlen

Alle vidste, at Amalie Dideriksen var kvinden, der skulle besejres lørdag i kvindernes DM-løb i landevejscykling. Men ingen magtede den opgave.

Storfavoritten kunne efter de 112 kilometer og en veltimet spurt lade sig krone som dansk mester i Rønde foran Emma Cecilie Norsgaard Jørgensen og Betina Cramer.

Dermed gentog hun bedriften fra sidste år, hvor hun også vandt DM-løbet.

Og faktisk blev DM-ugen en tro kopi af sidste år for Dideriksen med en tredjeplads i enkeltstart og guld i landevejsløbet.

Lørdagens DM-løb blev reelt først spændende mod slutningen, hvor der blev skruet op for tempoet.

Alle forsøg på at stikke af fra feltet hurtigt blev elimineret, og mod slutningen måtte storfavoritten Dideriksen selv stå for det meste af arbejdet med at hente folk tilbage til feltet. Det lykkedes hun med på fornem vis.

- Det er utrolig fedt. Jeg er stolt over at få lov til at køre rundt i Dannebrog, det er fedt. Alle i verden ved, hvad det betyder, når man kører rundt med sit flag på trøjen, og det giver en god fornemmelse, siger den nykårede mester til feltet.dk.

Amalie Dideriksen er et stort navn i dansk kvindecykling, ud over DM-titlerne i år og sidste år sikrede hun sig i både 2013 og 2014 VM-titlen i landevejscykling hos U19-kvinderne.

Hun blev desuden kåret som årets danske cykelrytter i 2013.

Tidligere på ugen vandt Rikke Lønne DM-guld i enkeltstart foran Camilla Møllebro og Amalie Dideriksen.

Herrerne kører om DM-guldet søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip