Amalie dropper bikinien efter pinlig løbebåndsulykke

En lækker bikini-krop kommer ikke af sig selv. Det ved reality-stjernen Amalie Szigethy, der ofte knokler løs i fitnesscentret for at holde den slanke linje. Men det knaldhårde arbejde og lysten til at brænde kalorierne af betyder nu paradoksalt, at Amalie må droppe bikinien og de korte kjoler for en stund.

Torsdag aften kom hun nemlig galt afsted på løbebåndet i et pinligt stunt, der har kostet hende to skrabede knæ.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg løber og giver den gas, men pludselig kan jeg mærke, at jeg skal tisse. Jeg hopper af løbebåndet, men lader det køre, mens jeg er ude for at tisse, fortæller Amalie til Dagens.dk.

Da den 21-årige reality-kendis var kommet af med vandet, gik hun tilbage for at genoptage sin løbetur. Og her gik det fuldstændig galt.

- Faktisk glemmer jeg, at løbebåndet stadig kører med ni kilometer i timen. Jeg går op på det - nærmest som en zombie - og så falder jeg. Jeg slår begge mine knæ og også hovedet, siger Amalie, der forgæves kæmpede for at komme på benene igen.

Fitnesscentret var, ifølge Amalie, primært fyldt med mænd, der fik sig lidt af en oplevelse.

- Det var rigtig pinligt. Jeg fik vist skabt lidt opmærksomhed om mig selv.

Den grimme løbebåndsulykke betyder, at man kan glemme alt om at se Amalie med bare ben det næste stykke tid.

- Da jeg kom hjem og tog mine løbebukser af, var begge knæ helt røde. De svier og væsker. Nu beholder jeg de lange bukser på og soler mig kun hjemme i haven. Det bliver i hvert fald ikke bikini og korte kjoler, fortæller Amalie.

Der skete, ifølge Amalie, heldigvis ikke noget med hovedet. Men de ømme knæ måtte efterfølgende køles ned med is, og det blev foreviget på et billede, som Amalie selv lagde på Instagram.

SE AMALIES BILLEDE HER:

 

Dagens Gossip