Amalie i Luksusfælden: Eksperter bliver mødt af sjælden trodsighed

I to afsnit skal Luksusfældens eksperter forsøge at få Amalie Szigethy på ret kurs igen.

Amalie Szigethy har hele sit liv ment, at hun var som skabt til berømmelse og har sågar droppet sin uddannelse for at efterfølge drømmen om et liv i rampelyset. Som 18-årig bryder Amalie igennem i reality-programmet Paradise Hotel, og siden har hun prydet tv-skærmen og reddet på reality-bølgen.

Men det har kostet Amalie mange penge at være et kendt ansigt, og nu er pengene sluppet op.

Luksusfældens eksperter får sig en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Ikke alene er hendes indkomstniveau forbløffende lavt, men de få kroner hun har, fosser ud af kassen i en rasende fart. Jan får indblik i hvordan Amalies hjerne fungerer, når de sammen tager en tur rundt i København for at se hvordan hun har præsteret at formøble hele 16.000 kr. på shopping på blot en enkelt dag.

Amalie står i gæld til halsen hos SKAT, fordi hun mener, at hun har mere brug for alle de penge hun tjener, end SKAT har. Men på trods af at Amalie ”låner” af SKAT, kan hun stadig ikke få finanserne til at række. Når hun har brugt alle sine penge på kjoler og taske, tyer hun nemlig til sin familie for forsørgelse.

Eksperterne bliver mødt af en sjælden trodsighed, da de foreslår Amalie at finde sig et almindeligt arbejde, så hun kan forsørge sig selv. I hendes verden, er det ikke værdigt at tage et helt normalt job, når man er Amalie.

Kan Sara og Jan få Amalie til at indse, at hendes vaner som stjerne ikke hænger sammen med en indkomst på dagpengeniveau? Det kan du se i første afsnit af Luksusfælden den 8. april.

 

Dagens Gossip