Amalies onkel sigtet for skattefusk

Det ser ud til, at det ligger til familien Szigethy at være i offentlighedens søgelys.

Først var den 20-årige reality-dronning Amalie Szigethy i retten for at have afgivet falsk vidneforklaring efter flere retssager, hvor hun angiveligt var udsat for reality-ekskæresten Peter Birchs voldelige næver i 2011.

Nu er turen altså kommet til Amalies onkel Mark Sigethy, der har været mangeårig børsmægler i investeringsklubben 'Milliarderklubben.' I sidste uge blev han sigtet af bagmandspolitiet for at have fusket i skat for et tocifret millionbeløb.

Det skriver dagbladet Børsen.

- Jeg er pisse hårdfør, og jeg kan tåle det her, for jeg ved, at det ikke er rigtigt, men jeg kan ikke tåle at komme hjem til en grædende kone og en grædende 12-årig pige, som ikke forstår en rygende fis af det hele. Og jeg kan ikke leve med, at sådan en som dig skriver artikler om det, fordi det er så ødelæggende, siger Mark Szigethy til Børsen.

Skat og politiet mener, at den 47-årige Szigethy, som styrede investeringerne for en række tidligere og nuværende rigmænd, har tjent op imod 20 millioner mere i 2009-2011, end hvad han har oplyst til myndighederne.

Men Szigethy selv afviser, at der skulle være noget at komme efter.

- Selv om politiet siger, 'Mark du er overhovedet ikke andet end sigtet. Vi har fået en sag ind fra Skat, og det skal vi undersøge,' er det hårdt. Det er stort set umuligt for mig at lave en eneste forretning, indtil det her er overstået, og jeg kan gå ud og sige, at nu er jeg ikke længere sigtet, foræller Mark Szigethy til Børsen.

Kilde: Børsen

 

.

Dagens Gossip