Amatørbagere dyster på Kanal 5 til efteråret

Til efteråret kan Kanal 5's seere følge en række passionerede danske amatørbagere kæmpe om, hvem der bedst styrer udstikkere, sprøjteposer og ikke mindst nerverne, når der skal kreeres lækre og velsmagende kager under stort tidspres.

Optagelserne er allerede godt i gang:

- ”Kagekampen” er et velsmagende feel good-program, hvor oprigtig bageglæde og kreativ passion folder sig ud på en dejlig livsbekræftende måde. Det er ganske enkelt fascinerende at se de mange fantastiske, farverige og detaljerede små mesterværker, som bagerne får skabt på noget der ligner rekord-tid. Halvanden time til det at nå det hele er ikke ret lang tid, og deltagerne når også at få sved på panden undervejs, siger Thomas Mygind, der samtidig indrømmer at han ikke selv ligefrem er nogen ørn i et køkken:

- Jeg elsker kager og søde sager. Altså at spise dem. Men jeg har, inklusive skoletidens husgerningstimer, bagt mindre end ti kager i hele mit liv. Så "Kagekampen" er på mange måder en inspirerende øjenåbner, også for mig. Det er helt umuligt ikke at blive stærkt imponeret over bagernes præstationer, fortsætter den garvede tv-vært, der dog ikke selv får lov at sætter tænderne i de mange lækkerbiskner. I hvert fald ikke mens kameraerne ruller:

- Min rolle er at styre slagets gang og få deltagerne til at fortælle om deres kreationer og støtte dem undervejs i processen. Og selv om jeg har en sød tand, er det suverænt op til vores dommerduo, de to professionelle konditorer Allan Andersen og Marianne Valentine, at bedømme de færdige kager og afgøre, hvem der får lov til at fortsætte i konkurrencen, fortæller Thomas Mygind.

I ”Kagekampen” vil fem nye amatørbagere hver uge mødes til en række udfordringer, der i stigende sværhedsgrad skifter fra dag til dag. Hvad enten den står på småkager, vandbakkelser, cupcakes eller avanceret bryllupskage, gælder det om at få skabt en så smuk, personlig og delikat en kreation som muligt, mens stopuret ubønhørligt tikker.

I løbet af ugen vil deltagerne en efter en blive siet fra af dommerne, indtil en vinder er fundet. Ugens bedste bager går direkte videre til den afgørende finale, hvor uge-vinderne kæmper mod hinanden.

"Kagekampen" har premiere på Kanal 5 til efteråret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip