Ambitøs Laudrup vil gentage cup-triumf

Michael Laudrup melder klart ud om sine ambitioner for Swansea. Målet er at gentage sidste års historiske triumf i Capital One Cup.

Efter en svag start er Laudrups tropper ved at have fundet formen, og det får nu den danske træner til at melde sine store ambitioner ud. Han agter ganske enkelt at gentage sidste sæsons triumf i Capital One Cup, og første skridt på vejen er onsdagens kamp mod Birmingham:

- Jeg ser det som en kamp, vi vil vinde. Hvorfor skulle man spille en kamp eller deltage i en turnering, der ikke betyder noget? Jeg er ikke ligeglad. Jeg vil vinde den, siger Laudrup til avisen South Wales Evening Post.

Laudrups fokus på turneringen har været omdiskuteret. Med et tætpakket kampprogram, der i år også inkluderer deltagelse i Europa League, ville det måske være bedst at ryge tidligt ud af turneringen. Laudrup ser dog helt anderledes på sagen:

- Jeg kan huske, at jeg sidste år fortalte spillerne inden denne runde sidste år, at dette var den korteste vej til succes.

Samtidig mener han, at presset på klubben for at vinde turneringen minimalt:

- Ingen forventer, at vi kommer i finalen i denne sæson, fordi det ville være ulogisk at gøre det igen. Men vi vil stadig gøre et forsøg.

Kampen mod Birmingham sparkes i gang kl. 20.45.

 

Dagens Gossip