Amerikansk basketspiller slår baneløber i jorden

Det kan være en risikabel affære at storme ind på banen midt under en sportskamp, når spillernes puls er højest.

Det måtte en tilskuer sande onsdag aften, da han - af ukendte årsager - pludselig stormede ind på banen, da Buducnost Podgorica fra Montenegro på hjemmebane mødte tyrkiske Banvit Bandirma i Eurocup i basketball.

Banvit-spilleren Sammy Mejia var ved at kaste et straffekast, da en tilskuer pludselig kom stormende og skubbede ham i ryggen. Det skulle han ikke have gjort.

En anden Banvit-spiller, amerikanskfødte E.J. Rowland, kom nemlig omgående sin holdkammerat til undsætning: Den hærdebrede spiller fik fat i den aggressive tilskuer og slog ham konsekvent i gulvet.

Balladen udløste håndgemæng på banen, så både vagter og politifolk måtte skride ind for at få bragt ro og orden i hallen, hvor kampen måtte afbrydes i 15 minutter.

Da spillere, ledere og tilskuere endelig formåede at dæmpe sig, kunne den dramatiske kamp spilles færdig med det tyrkiske hold som vinder med 74-68.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip