Amin Skov-anholdelse sætter nettet i brand

Nyheden om, at Amin Skov er sigtet for selv at have sat ild på Vejlegården, sætter for alvor gang i debatten på Facebook. Der strømmer både sympatierklæringer til restauratøren og fordømmelser.

Flere hundrede Facebook-brugere har allerede været inde og give deres mening til kende på gruppen Støt Restaurant Vejlegården.

- Vi holder vejret og håber det bedste og erindrer, at man i et retssamfund er uskyldig, indtil man er dømt, skriver støttegruppen på Facebook.

Jens Voigt kalder det tragisk, hvis det er sandt.

- Kan jo kun sige tillykke til 3F for at ha' drevet en mand derud ... Tillykke med at ha' ødelagt et livsværk ... Tillykke med at ha' ødelagt en mand ... Tillykke med at ha' ødelagt hans familie ... Tillykke med at ha' ødelagt en virksomhed ..., skriver han.

Mens Steffen Nielsen konstaterer:

- Vi har været mange, der allerede d. 21 december fik mistanken.

Anja Judith Thoroe Juhl er chokeret over, at Amin Skov er blevet anholdt.

- Om det virkelig skulle vise sig, at der er hold i sigtelserne, så er det jo også en mand, der har været under et helt ekstremt pres. Under alle omstændigheder har Amin stadig min sympati. Hele historien er bare så umenneskelig, skriver hun på støttegruppen.

Også på restaurant Vejlegårdens egen Facebook-side bliver der kommenteret på dagens begivenhed. Mikael Jakobsen skriver:

- Amin lokummet brænder ... Først tager du penge fra dine ansatte. Med din gule overenskomst. Derefter piver du på tv sammen med alle dine borgerlige venner omkring frit fagforeningsvalg ... Så tyder meget på, du brænder butikken af..

- For pokker der må være nogle, der sidder tilbage med en anden smag i munden end stegt flæsk og persillesovs, skriver Mikael Jakobsen.

Også på 3F's Facebook-side er der kommentarer både for og imod Amin Skov.

Jimmy Johansson skriver:

- Hvor er det dejligt, at hr. Amin Skov endeligt er blevet afsløret, mens Michael Jørgensen kommenterer:

- Der er da vist et par Amin Skov/Vejlegårds-støtter, der skylder en undskyldning.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip