Amin Skov får krisehjælp efter brand

Restaurantejer Amin Skov er så stærkt påvirket af branden på restaurant Vejlegården 21. december, at han nu får krisehjælp.

Kræfterne rækker derfor ikke til at fortælle om sagen eller den uhyggelige oplevelsen. I stedet afventer Amin Skov og hans familie politiets efterforskning.

Det skriver Amin Skov på Facebook via profilen "Støt restaurant Vejlegården".

- De seneste par dage har givet grobund til mange spekulationer samt teorier omkring branden på Vejlegården.

- Desværre er ikke kun jeg, men hele familien stadig så påvirket af sagen, at vi stadig prøver at finde roen, trygheden samt hinanden.

- Personlig er jeg stadig meget stærkt påvirket af den voldsomme oplevelse og er påbegyndt krisehjælp i et forsøg på at takle samt komme videre i sagen. De seneste dage har handlet om julen samt familien.

- Desværre rækker kræfterne og overskuddet pt. ikke til at besvare alle jeres beskeder personligt. Samt/eller tale med pressen. Lige nu handler det om at komme på benene igen, Samt genfinde den daglige rytme.

- Politiet efterforsker stadig sagen og jeg afventer deres efterforskning, skriver han.

21. december blev Amin Skov indlagt med røgforgiftning på hospitalet, efter at der var udbrudt brand på Vejlegården.

Politiet efterforsker stadig branden, og de nærmere omstændigheder er fortsat ukendte.

Restaurant Vejlegården blev i årets løb landskendt, da Amin Skov valgte at indgå overenskomst med fagforbundet Krifa i stedet for 3F.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip