Amin Skov: Jeg blev overfaldet

16/01/2013 19:53

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Hidtil har politiet afvist, at der var tale om et overfald, da restauratør Amin Skov, der ejer den omstridte restaurant Vejlegården, kort før jul kom til skade i forbindelse med en brand på stedet.

Nu fastslår Amin Skov imidlertid selv, at han blev overfaldet.

Det siger han i et interview med Vejle Amts Folkeblad.

I interviewet fortæller Amin Skov, hvordan han om natten den 21. december var alene på arbejde, da han pludseligt så en maskeret person, der umiddelbart efter slog ham i ansigtet.

- Jeg falder ned, halvt på siden og halvt på maven. Da jeg ligger ned, ser jeg yderligere et par ben, og da jeg forsøger at rejse mig får jeg et slag i venstre tinding, siger Amin Skov.

Derefter husker han ikke mere, før han kommer til sig selv. Det sker, da han lugter røg og mærke varme.

- Der går lidt panik i mig. Jeg ved ellers godt, at man skal kravle, når der er røg, men jeg rejser mig og bliver mødt af en røgsky. Der går lidt panik i mig, og jeg søger tilbage til kontoret, og kommer ud af vinduet, siger Amin Skov.

Derefter husker han ingenting, før han vågner på sygehuset.

Leder af efterforskningen, politiinspektør Brian Voss Olsen, har ellers flere gange afvist, at der var noget i sagen, der tydede på et overfald.

Det har irriteret Amin Skov.

- Det er frustrerende, at politiet melder sådan ud. Når jeg ved, det ikke var sådan, det skete. Det sætter en masse tanker og følelser i gang, men jeg håber politiet har haft et højere formål med at melde det ud på den måde, siger Amin Skov.

/ritzau/