Amin Skov vil snart sælge stegt flæsk igen

Den kontroversielle restauratør Amin Skov er snart klar til igen at kunne tage imod gæster på den delvist nedbrændte Restaurant Vejlegården.

Det skriver han på restaurantens Facebook-side.

Amin Skov, som fortsat er mistænkt for at have stukket ild til selvsamme restaurant i slutningen af december i jagten på forsikringspenge, har tilsyneladende fortsat mod på projektet.

- Vi arbejder på fuld tryk på at renovere samt sætte restauranten tilbage i drift, skriver han på Facebook ifølge vejleamtsfolkeblad.dk.

Amin Skov fastsætter ingen åbningsdato, men henviser kunderne til at følge med på Facebook samt i medierne om åbningsdatoen.

- Vi satser på at åbne dørene inden for den nærmeste fremtid og glæder os til atter at tage imod kunderne, skriver Amin Skov.

I forbindelse med branden natten til den 21. december sidste år blev Amin Skov fundet liggende bevidstløs ved restauranten og kørt i ambulance til Vejle Sygehus, hvor han blev indlagt til observation for røgforgiftning.

Amin Skov har efter branden fortalt, at han blev overfaldet på Vejlegården, mens han ved nattetide var i gang med at lave regnskaber. Men efter blandt andet fundet af brandbar væske på hans tøj, blev han anholdt og sigtet.

Anklagemyndigheden har desuden rejst tvivl om Skovs forklaring, fordi politiets bevismateriale ikke tyder på, at der kan have været andre til stede på restauranten, da branden blev anstiftet.

Restauratøren fra Vejlegården blev i sin tid landskendt for at insistere på sin ret til at tegne overenskomst med en gul fagforening og imod 3F's ret til at konflikte imod det.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip