Andel af ledige stillinger steg lidt

08/04/2013 11:50

BNB

Nyheder
I det sidste kvartal af 2012 steg andelen af ledige stillinger i den private sektor i Danmark med 0,1 procentpoint til 1,1 procent.På trods af stigningen så ligger andelen af ledige stillinger i Danmark lavt i forhold til vores nabolande, oplyser Danmarks Statistik. Især Tyskland ligger højt med en andel ledige stillinger på 3,1 procent.Tallet udtrykker antallet af ledige stillinger i forhold til summen af ledige samt besatte stillinger. Og den laveste andel findes i Italien, Cypern, Bulgarien og Letland, hvor den alle steder er på 0,3 procent.

Mest læste i dag

I det sidste kvartal af 2012 steg andelen af ledige stillinger i den private sektor i Danmark med 0,1 procentpoint til 1,1 procent.

På trods af stigningen så ligger andelen af ledige stillinger i Danmark lavt i forhold til vores nabolande, oplyser Danmarks Statistik. Især Tyskland ligger højt med en andel ledige stillinger på 3,1 procent.

Tallet udtrykker antallet af ledige stillinger i forhold til summen af ledige samt besatte stillinger. Og den laveste andel findes i Italien, Cypern, Bulgarien og Letland, hvor den alle steder er på 0,3 procent.