Anders Randrup kigger mod en fremtid i udlandet

Fra feteret ung landsholdsspiller til reserve i Brøndby IF og nu træning med Spillerforeningens kontraktløse spillere. Anders Randrup er opsat på at vende tilbage til tidligere form.

Morten Olsen ringede, mens Anders Randrup sad og spiste aftensmad. Udtagelsen til landsholdet i marts 2008 kom ikke bag på Randrup selv, og heller ikke hos medier, eksperter og fans.

For den dengang 19-årige Anders Randrup var stormet frem som ligaens bedste back, hvilket gav A-landsholdsdebut mod Tjekkiet, mens han var anfører for U21-landsholdet under EM i 2011.

Der er gået fem år. 136 kampe for Brøndby. Fire trænere, adskillige klubkriser, og ligesom han dengang skubbede Thomas Rytter ud på bænken, blev han selv skubbet ud som reserve af yngre kræfter. Og til sidst skubbet helt ud af Brøndby, der ikke forlængede Randrups kontrakt.

I dag er han klubløs og skal træne med Spillerforenings hold af kontraktløse spillere.

- Indtil videre har jeg tænkt mig at træne med hos Spillerforeningen, der har lavet et hold. I øjeblikket kigger jeg kun kort tid ud i fremtiden, siger Anders Randrup.

Hans agent Mikkel Nissen søger efter klubber, og det bliver med stor sandsynlighed i udlandet, at Randrup skal genstarte karrieren. Klubber fra Holland, Belgien, Rusland og Cypern er interesserede i højre-backen.

- Der er ikke noget, der er helt på plads endnu, men jeg ved, at der bliver talt med nogle klubber. Jeg kunne godt tænke mig at komme til udlandet, men om det skal være nu, ved jeg ikke. Men jeg kan ikke tillade mig at være kræsen nu, siger han og tilføjer:

- Jeg synes jo stadig, at jeg har noget at byde ind med, og jeg er ivrig efter at komme i gang igen. For jeg ved, hvad jeg kan, og hvad jeg står for. Jeg er jo ikke afdød endnu, jeg lever stadig, og jeg har min bedste tid foran mig, er jeg sikker på.

Mange spørger sig, hvorfor det gik, som det gik med dig i BIF?

- For det første har jeg haft en hel del skader. Og så har der været fire-fem forskellige trænere, så der har ikke været den kontinuitet og tro på mig, som der skal være, siger han.

- Måske har jeg ikke nået samme niveau som dengang, men jeg synes, der er har været glimt af det, når det er gået godt, og også i denne sæson har jeg spillet gode kampe. Det er bare ærgerligt, at der ikke har været tiltro til mig, siger Randrup, der er ked af, måden man skiltes på.

- Jeg er ked af det, fordi det er en fantastisk klub, hvor jeg har haft min opvækst. Så det var sørgeligt, men jeg tror, det er naturligt for mig at prøve noget andet nu. Vi har vært meget igennem, jeg har været meget igennem, nu skal vi starte på en frisk, siger Randrup, der det seneste år har fået hjælp af en mental-coach for at komme på fode igen.

 

Dagens Gossip