Andersen sikker sidste skanse i ny Anaheim-sejr

Danske Frederik Andersen har stor andel i, at hans klub, Anaheim Ducks, natten til fredag dansk tid bragte sig foran med 2-1 i semifinaleserien mod Chicago Blackhawks i NHL-slutspillet.

Med 27 redninger på 28 skud var han særdeles sikker i den tredje kamp, hvor Anaheim Ducks vandt 2-1 på udebane i Chicago.

Han blev også kåret som kampens bedste spiller.

Danskeren har været en af slutspillets positive overraskelser, fordi mange eksperter havde tvivlet på, om han i sin kun anden sæson i NHL havde erfaring nok til at kunne bringe Anaheim langt i slutspillet.

Særligt i slutminutterne af tredje periode, hvor Chicago havde taget sin målmand ud, brændte det på foran Andersens mål, og pucken dansede flere gange tæt ved mållinjen, men den tidligere Frederikshavn- og Herning-spiller formåede at gøre sig bred på de rigtige tidspunkter.

Tredje periode endte dermed målløs, og med en uafgjort første periode og 1-0 i anden periode var det nok for Ducks.

Begge hold havde en særdeles hård kamp i benene fra tirsdag, hvor kampen først blev afgjort til Chicagos fordel langt inde i tredje overtidsperiode.

Men denne gang hev Anaheim Ducks fra Californien sejren hjem i en jævnbyrdig kamp, hvor skudstatistikken endte 28-27 til hjemmeholdet. Det var i øvrigt første gang i slutspillet, at Chicago tabte hjemme i United Center.

De to hold spiller igen lørdag i Chicago.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip