Andreas Cornelius har været Bendtner-fan i årevis

Efter endnu en scoring i lørdagens kamp mod Horsens bejler FC København-angriber Andreas Cornelius kraftigt til at blive udtaget til landstræner Morten Olsens trup til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Bulgarien.

Og med en Nicklas Bendtner uden den store kamptræning spekuleres der mere og mere i, om Cornelius oven i købet kan snuppe startpladsen som spydspids på det danske landshold.

- Hvis folk synes, jeg er så god, så er det et skulderklap, siger 19-årige Cornelius.

- Jeg er jo ikke så gammel, og jeg har været kæmpe fan af Bendtner i mange år, så det er vildt at blive sammenlignet med ham. Det er jeg bare glad for.

FCK-kometen har scoret 10 mål i 11 superligakampe, og han føler sig ikke tynget af det pres, omverdenen lægger på ham. Tværtimod.

- Jeg kan godt lide presset. Jeg trives godt med store forventninger, og det er rart, fordi det viser, at folk synes, jeg er god. Det er lettere at sætte sig op til kampene, når man ved, der er store forventninger, siger Cornelius.

- Jeg kan mærke, at modstanderne prøver at ligge lidt tættere på mig, og de kommunikerer mere omkring, hvor jeg bevæger mig henne på banen. På den måde kan jeg godt fornemme, at de holder øje med mig, fortæller angriberen.

Cornelius fik landsholdsdebut, da Danmark spillede uafgjort mod Tjekkiet i den første VM-kvalifikationskamp.

 

 

Dagens Gossip