Anfører: Mine fejl var ikke afgørende

Der var mange tekniske fejl i den hektiske slutfase, da Danmark smed et solidt forspring væk og endte med et tabe 26-27 til Sverige ved håndbold-EM for kvinder i Serbien.

Mange af dem stod anfører Line Jørgensen for, men den uheldige venstrehåndsskytte slår fast, at kampen allerede på det tidspunkt burde have været afgjort til dansk fordel.

- Bolden smuttede bare, og det kan ske for alle i løbet af kampen. For mig skete det bare på nogle uheldige tidspunkter.

- Det var ikke der, vi tabte kampen. Vi burde have snøret sækken tidligere mod svenskerne, siger Line Jørgensen, der blev noteret for tre mål på syv forsøg.

Det var hende, der med Danmarks første scoring satte holdet i gang med det, der længe lignede en klar dansk sejr.

- Mod slutningen glemte vi at spille direkte mod mål. Begyndte at forsvare målet mere end at angribe dem. Det må vi ikke gøre. Vi skulle have fortsat med at løbe kontra med dem, siger Line Jørgensen.

- Selvfølgelig er vi skuffede, men vi er også nødt til at tænke på, at det her er et mesterskab. Norge har tabt mange af deres åbningskampe og er alligevel kommet langt, siger Danmarks anfører efter dukkerten mod svenskerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip