Anfører: Norge vil gøre alt for at vinde

Det danske kvindelandshold er under hårdt pres, når de i aften løber på banen i Beograd og spiller for den sidste chance for at kvalificere sig til semifinalen ved håndbold-EM i Serbien.

Norge skal besejres, og danskerne forventer ingen hjælp fra nordmændene, selv om de allerede er sikre på førstepladsen i mellemrundepuljen.

- Norge har revanche til gode, så de kommer helt sikkert med alt, hvad de har. Det er Norge, og de vil helt sikkert gerne slå os efter vores sejr over dem i Bergen, siger Danmarks anfører Line Jørgensen.

Hun henviser til, at danskerne vandt en testkamp på norsk grund umiddelbart før EM. Det var den anden danske sejr i træk over nordmændene.

Men Norge har en evne til at hæve niveauet betragteligt, når det gælder og har da også vundet samtlige sine fem kampe ved slutrunden.

- Jeg glæder mig. Norge spillede virkelig godt mod Frankrig. Det bliver Norge for fuldt tryk, og vi ved jo, de er bedst under et mesterskab.

- Vi skal forbedre os i forhold til de to sidste kampe. Vi skal spille os igennem deres forsvar, så de ikke får deres kontraspil til at fungere. Der er de rigtig stærke, lyder det fra Line Jørgensen.

Danmark møder Norge klokken 20.10

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip