Angelina Jolie hyldes for humanitær indsats

Hendes hjerte har altid blødt for dem, der havde mindst.

Angelina Jolie har rejst verden rundt og besøgt flygtningelejre, adopteret børn fra nogle af de fattigste lande og gjort alt for at skabe opmærksomhed om de mennesker, der lever på kanten af liv og død.

Derfor har Iraks udenrigsminister, Hoshyar Zebari, haft møde med den smukke skuespillerinde i Bagdad for at hædre skuespillerinden og overrække hende en symbolsk gave.

Under mødet opfordrede Angelina Jolie, ifølge Femalefirst.co.uk, udenrigsministeren til at garantere, at de syriske flygtninge, som krydser grænsen til Irak, får nok at spise og tag over hovedet.

Som en del af FN's flygtningeprogram har Jolie besøgt syriske flygtninge både i Irak og i Jordan, hvor hun også opfordrede myndighederne til at tage sig godt af flygtningene.

- Jeg er meget taknemmelig over, at Jordan og de andre grænselande redder så mange mennesker, som ville dø, hvis de blev i Syrien, sagde Jolie under sit besøg i Jordan.

Med tårer i øjnene fortsatte hun sin tale:

- Det knuser mit hjerte, når syrerne spørger efter en løsning på landets problemer, og ingen er i stand til at hjælpe dem, udtalte hun.

Hæderen fra Irak var netop for, at Angelina Jolie er villig til at rejse ud i de udsatte flygtningelejre for at skabe opmærksomhed og rejse mere støtte til flygtningene.

 

Dagens Gossip