Angreb på syrisk universitet dræber 12

28/03/2013 14:38

BNB

Nyheder
»Terrorister har affyret mortergranater mod arkitektfakultetet i Damaskus, og ifølge de første oplysninger er en række personer dræbt og såret,« siger en TV-vært på syrisk stats-TV. Det syriske regime bruger konsekvent ordet »terrorister« om oprørerne.Angrebet skal også have ramt universitets kantine.Oprørerne har i den seneste uges tid optrappet angrebene på den centrale del af hovedstaden Damaskus, hvor man blandt andet har fokuseret på Umayyad Pladsen i hjertet af Damaskus.Mindst fem personer har - foruden torsdagens angreb på universitetet - mistet livet siden mandag.BNB/AFP

Mest læste i dag

»Terrorister har affyret mortergranater mod arkitektfakultetet i Damaskus, og ifølge de første oplysninger er en række personer dræbt og såret,« siger en TV-vært på syrisk stats-TV. Det syriske regime bruger konsekvent ordet »terrorister« om oprørerne.

Angrebet skal også have ramt universitets kantine.

Oprørerne har i den seneste uges tid optrappet angrebene på den centrale del af hovedstaden Damaskus, hvor man blandt andet har fokuseret på Umayyad Pladsen i hjertet af Damaskus.

Mindst fem personer har - foruden torsdagens angreb på universitetet - mistet livet siden mandag.

BNB/AFP