Anklage: Betjent krænkede kvinde med sms-beskeder

En politimand fra Sjælland er blevet sigtet for at sende sms-beskeder og billeder med et seksuelt indhold til en kvinde, som han kom i kontakt med via sit arbejde.

Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed torsdag i en pressemeddelelse.

- Polititjenestemanden mistænkes for fra sin mobiltelefon at have sendt flere sms-beskeder og billeder af seksuel karakter til en kvinde, som polititjenestemanden havde en tjenstlig relation til, hedder det i pressemeddelelsen.

Sigtelsen mod politimanden lyder på misbrug af sin stilling og blufærdighedskrænkelse. Han er afhørt i sagen og nægter sig skyldig.

Når Den Uafhængige Politiklagemyndighed har afsluttet efterforskningen, vil sagen blive videresendt til Statsadvokaten i København, som derefter beslutter, om der skal rejses tiltale mod betjenten og dermed stille ham for retten.

Ifølge Ekstra Bladet skulle det dreje sig om en betjent, der har deltaget i efterforskningen af en større narkosag, og kvinden er angiveligt partner til en af de mistænkte i sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip