Anklager kræver to års fængsel til Don Ø i Parken-sag

Hvis det står til anklagemyndigheden, skal de to tidligere Parken-topfolk Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup idømmes to års ubetinget fængsel i sagen om kursfup med Parkens aktier.

Det står klart fredag, hvor anklagemyndigheden fremlagde sine synspunkter om sagen, der har kørt ved Københavns Byret siden 15. december.

Anklager Rebecca Blomqvist Lund lægger vægt på, at Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup, som er tiltalt for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder, begge har haft afgørende og bærende roller i sagen.

- Vi lægger til grund, at de begge på hver deres måde har været dybt involveret i Parkens opkøb af egne aktier, siger hun.

Alle tiltalte nægter sig skyldige.

Samtidig lægger anklagemyndigheden op til bøder i omegnen af 50 millioner kroner til Parken Sport & Entertainment A/S og 25 millioner kroner til FIH Erhvervsbank.

De to yderligere tiltalte i sagen, som er beskyttet af navneforbud, kræves begge idømt ikke mindre end seks måneders fængsel.

Sagen fortsætter 24. juni, hvor de tiltaltes forsvarere tager ordet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip