Anna og Michael tilbød gratis jul med det hele: Nu holder de jul for en fremmed familie med tre børn

I en den lille nordjyske by Snedsted ikke langt fra Thy Nationalpark, bor en familie med hjerterne på rette sted. De er ikke mindre end fantastiske, gør en af Dagens.dk’s læsere redaktionen opmærksom på.

Anna Vestergaard Kloth og Michael Kloth er deres navne, og de har bestemt sig for at holde jul med og for nogle værdigt trængende.

Derfor annoncerede de for nyligt følgende på væggen i Facebookgruppen “Snedsted Håndværker og Borgerforeningen”:

- Da vi holder jul med familien den 23/12, kan vi godt tænke os at tilbyde en enlig forælder med børn at holde jul her hos os den 24/12. Vi sørger for alt det praktiske og økonomiske - henter og bringer jer også gerne. Henvendelse snarest, da vi også giver en lille gave til hver. Det er ikke en betingelse, at I bor i Snedsted.

Parret fik dog ikke en aftale i stand ud fra opslaget og ringede derfor i stedet til asylcenteret i Hanstholm.

Læs også: Rekord i julevenlighed: Så mange danskere lader fremmede spise med på onsdag

En international forsamling i Snedsted
Det førte til, at to bliver til syv juleaften, hvor Anna og Michael åbner dørene for et ægtepar fra henholdsvis Afghanistan og Ukranie og deres tre piger på 5, 9 g 13 år.

- Jeg regner med, at de bliver hentet ved 17-tiden. Så skal vi have en halv kop kaffe, før vi spiser kl. 18:30. Vi skal have flæskesteg og and og risalamande. Der er selvfølgelig også en mandelgave, fortæller Anna til Dagens.dk om aftenens program.

De to familier skal danse om juletræ, og hvis ikke, de kan finde nogle sange, de alle kender, ja så må de alle nynne lidt, siger Anna.

Forældrene i den besøgende familie taler engelsk, men de tre piger kan dansk. Med fare for at røbe noget for pigerne her, venter der dem tilmed en overraskelse på aftenen.

Anna og Michael har nemlig fået i stand, at der kommer en julemand forbi i løbet af aftenen, som også er kendt tryllekunstner i lokalområdet.

På spørgsmålet om, hvorvidt det kan gå hen og blive en smule akavet at holde jul med den fremmede familie, svarer Anna på klingende nordjysk:

- Næh.

Hun og manden ser frem til en hyggelig aften.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip