Anne Linnet: Selvfølgelig skriver jeg om sex

Anne Linnet er vild med kvinder. Så vild, at hun i sin nye erindringsbog 'Testamentet' afslører, at hun har haft et seksuelt forhold til mere end tusind kvinder.

Blandt de mere kendte er Ann-Mari Max Hansen, Ulla Henningsen og Gitte Hænning.

Men den store opmærksomhed omkring de mange erotiske passager i Anne Linnets nye erindringsbog undrer hende, skriver BT.

Hun forstår ikke, hvorfor fortællingerne om hendes tusind sexpartnere har fået så stor opmærksomhed i medierne.

Ifølge Annet Linnet er der intet bemærkelsesværdigt ved de mange intime detaljer i bogen. Fordi sex er en naturlig del af livet, er det også en helt afgørende del af bogen.

- Jeg synes ikke, man kan skrive en erindringsroman om et menneskes liv fra det er 20 år til midten af 30'erne uden at komme ind på det seksuelle aspekt. Det er en meget stor del af ungdommens energi.

- Så naturligvis er der en stor del af den energi i bogen. Det seksuelle er en stor del af livet, specielt er det meget voldsomt i de unge år, siger 59-årige Anne Linnet til Alive.dk.

Selvom det undrer den kommende X Factor dommer, at der har været så stor opmærksomhed på sexafsnittene, vidste hun godt, at nogen ville bide mærke i det. Men bogen handler ikke om sex, pointerer hun.

- Jeg var godt klar over, at det ikke ville gå helt stille for sig. Men bogen handler dybest set om hvordan man overlever stor sorg, siger Anne Linnet.

'Testamentet' udkom i november, men først nu får sangerinden for alvor reaktioner fra læserne.

Mange af læserne kan genkende følelser, der bliver beskrevet i bogen, fortæller Anne Linnet.

- Mange har læst bogen, og skriver om deres oplevelser med den på min Facebook-side. Reaktionerne begynder at komme fra folk, der har læst den, og ikke bare hørt om den. Det er en meget væsentlig forskel, siger hun.

Anne Linnet udgav sit seneste album 'Kalder Længsel' i oktober.