Annegrete får hjælp til at gå i bad. Alligevel sender Jobcenter hende i arbejde

I 2000 var Annegrete Chrestensen involveret i et trafikuheld. Siden har hun lidt af piskesmæld, som giver koncentrationsbesvær og piner hende med svære kroniske smerter. Det skriver Fagbladet 3F.

Hver 14. dag sørger kommunen for, at den 55-årige tidligere rengøringsassistent og nu kontanthjælpsmodtager får støvsuget og gjort rent, så hjemmet i Auning ikke sander til i nullermænd.

Siden Annegrete Chrestensen pr. 1. september i år blev visiteret til mere hjemmehjælp, har hun heller ikke skullet bekymre sig om at skifte sengetøj eller pudse vinduer.

- Jeg er også blevet tilbudt ældremad, men samtidig med at jeg får mere hjælp, vil kommunens jobcenter sende mig i arbejdsprøvning i et køkken. Jeg rykker mig virkelig i håret. Jeg får jo ikke hjemmehjælp for mine blå øjnes skyld, siger Annegrete Chrestensen.

Jobcentret i Norddjurs Kommune mener ikke, at Annegretes skånebehov bliver opfyldt og har derfor siden sommeren 2013 været i arbejdsprøvning to gange i Netto samt på et psykiatrisk værested.

- Nu vil man sende mig i arbejdsprøvning i køkkenet på Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup i Auning, siger Annegrete Chrestensen om fjerde gang, jobcenteret vil sende hende i arbejdsprøvning.

Norddjurs Kommune ønsker ikke at udtale sig om sagen, oplyser afdelingsleder Mikkel Holme Hansen, Jobcenter Norddjurs, i en e-mail til Fagbladet 3F.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip