Annemette Voss fra Den Store Bagedyst: Kagerne koster mig venskab

05/10/2013 10:16

Aller Media

Nyheder
29-årige Annemette Voss har stor succes i tv-programmet Den store bagedyst, men på privatfronten har hendes passion for kager og bagning haft store konsekvenser. Det fortæller hun til FEMINA i denne uge. Annemette, der i programmet er kendt for sin sirlige og perfektionistiske tilgang til bagningen, er nemlig godt klar over, at det kan vække misundelse hos andre kvinder, når hun tropper op i børnehaven med en lagkage, det tydeligvis har taget flere timer at lave. - Det har faktisk kostet mig et venskab, fordi en daværende veninde mente, at jeg kun gjorde så meget ud af det for at se ned på andre. Intet kunne være mindre sandt. Jeg indrømmer da blankt, at der er en stor portion ego-pleje i at stå og lave lækre kager til andre. - Dét øjeblik, hvor folk siger ’Aiiij, du er også god til at bage,’ lever jeg højt på, men den anerkendelse tror jeg, er en vigtig drivkraft for de fleste, der laver noget kreativt, og det betyder ikke, at jeg forventer det samme, når jeg er ude hos andre. Så nyder jeg bare, at det ikke er mig, der står med det hele, og de må for min skyld gerne servere shake’n’bake-boller, siger hun.. Vil du bage kagerne fra Den store bagedyst? Få opskrifter fra nogle af deltagerne på femina.dk Selvtillidsboost Annemette må ikke sige noget om, hvem der vinder finalen i Den store bagedyst, men hun kalder sin medvirken for det vildeste selvtillidsboost. - Efter at have stået dér med seks kameraer, der hele tiden fulgte mig, som om alt, hvad jeg lavede, var vanvittigt spændende, var det helt underligt at komme hjem til hverdagen. - Jeg kan sige så meget, at oplevelsen kun har bekræftet mig i, at der ikke er nogen andre, der skal fortælle mig, hvad jeg ikke kan og ikke bør. Hvis man ikke selv tror på, at man kan, hvem skal så?, siger hun til FEMINA. Tv-værten Ane Cortzen dyrker ikke sport og lader gerne vasketøjet flyde. Læs på Femina.dk, hvorfor hun nægter at jagte perfektheden Af redaktionen, FEMINA, Aller Media

Mest læste i dag

29-årige Annemette Voss har stor succes i tv-programmet Den store bagedyst, men på privatfronten har hendes passion for kager og bagning haft store konsekvenser.

Det fortæller hun til FEMINA i denne uge.

Annemette, der i programmet er kendt for sin sirlige og perfektionistiske tilgang til bagningen, er nemlig godt klar over, at det kan vække misundelse hos andre kvinder, når hun tropper op i børnehaven med en lagkage, det tydeligvis har taget flere timer at lave.

- Det har faktisk kostet mig et venskab, fordi en daværende veninde mente, at jeg kun gjorde så meget ud af det for at se ned på andre. Intet kunne være mindre sandt. Jeg indrømmer da blankt, at der er en stor portion ego-pleje i at stå og lave lækre kager til andre.

- Dét øjeblik, hvor folk siger ’Aiiij, du er også god til at bage,’ lever jeg højt på, men den anerkendelse tror jeg, er en vigtig drivkraft for de fleste, der laver noget kreativt, og det betyder ikke, at jeg forventer det samme, når jeg er ude hos andre. Så nyder jeg bare, at det ikke er mig, der står med det hele, og de må for min skyld gerne servere shake’n’bake-boller, siger hun..

Vil du bage kagerne fra Den store bagedyst? Få opskrifter fra nogle af deltagerne på femina.dk

Selvtillidsboost

Annemette må ikke sige noget om, hvem der vinder finalen i Den store bagedyst, men hun kalder sin medvirken for det vildeste selvtillidsboost.

- Efter at have stået dér med seks kameraer, der hele tiden fulgte mig, som om alt, hvad jeg lavede, var vanvittigt spændende, var det helt underligt at komme hjem til hverdagen.

- Jeg kan sige så meget, at oplevelsen kun har bekræftet mig i, at der ikke er nogen andre, der skal fortælle mig, hvad jeg ikke kan og ikke bør. Hvis man ikke selv tror på, at man kan, hvem skal så?, siger hun til FEMINA.

Tv-værten Ane Cortzen dyrker ikke sport og lader gerne vasketøjet flyde. Læs på Femina.dk, hvorfor hun nægter at jagte perfektheden

Af redaktionen, FEMINA, Aller Media