Anti-virus millionær påstår overvågning af regering

Manden bag antivirus-giganten McAfee har flere gange været i de amerikanske mediers søgelys.

Først fordi han af politiet har været mistænkt for mordet på sin nabo, og nu fordi han påstår at have overvåget regeringen i det mellem-amerikanske land Belize, hvor han indtil fornylig boede.

Da McAfee stak af fra politiet i forbindelse med mordet på en nabo, gik det helt galt for millionæren, som under flugten bloggede om, hvordan han havde ændret udseende, og på andre måder snydt politiet.

Under flugten blev McAfee sporet til et hotel i en by i nabolandet, Guatemala, hvor han kort tid senere blev anholdt. Nu er han deporteret til USA, hvor han er på fri fod.

Den 67-årige McAfee påstår, at han er offer for en sammensværgelse i mellem regeringen og politiet i Belize. McAfee fortæller også, hvordan han overvågede regeringen, for at bevise sin uskyld, og ved samme lejlighed fandt beviser for regeringens indblanding i terror-planer og mord, skriver ComON.

-Jeg købte 75 billige laptop-computere og installerede synlig key-logger software på dem alle, den slags som ringer hjem til mig, og afleverer tekstfiler. Softwaren kan også tænde og slukke for computerens kamera og mikrofon, skriver McAfee på sin blog.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip