Apollo Rejser jubler: Sommerrejser allerede 20 procent over sidste års salg

Optakten til julesalget af sommerrejser er godt i gang. Men endnu mere end normalt sælges der sommerrejser i disse dage, og salget ligger 20 % over sidste års niveau sammenlignet med samme salgsdage i 2011. Salget af sommerrejser mellem jul og nytår følger trop, for normalt køber danskerne tusindvis af sommerrejser i juleferien.

- Det er normal praksis for danskere, at rigtigt mange booker sommerferie i juleferien, hvor familie og venner er samlet. Man taler om, hvad man har lyst til og går sammen på nettet for at finde inspiration til, hvilket rejsemål og hvilken type hotel, sommerferien skal byde på. Den ene gode ferie stimulerer lysten til at få den næste ferie på plads, så man på ny har noget at se frem til. I juledagene bookes normalt flere tusind rejser per dag, og ser man på salgstakten allerede nu, bliver det tal sandsynligvis endnu højere i år, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo.

Danskernes rejsebestillinger for sommeren fordeler sig primært over det græske øhav, Spanien og Tyrkiets riviera. Især Vestkreta og Rhodos er eftertragtede sommerrejsemål og ligger pænt foran sidste års salg, men Fuerteventura, hvor det i særdeleshed gælder Playitas, og Mallorca appellerer også til mange og booker endnu mere end sidste år på samme tidspunkt. Alanya i Tyrkiet følger trop, ligesom Apollos nyhed, Hvar, i den kroatiske skærgård synes at blive et hit.

For øjeblikket ligger salget af sommerrejser 20 % over sidste års sommerferiesalg.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip