App vinder Aller Medias innovationspris

01/12/2012 07:18

Elo Christoffersen

Nyheder
Danmarks bedste apps blev i aftes kåret ved Danish App Awards i Dansk Design Center i København. Udviklingstalentet Mathias Gruber modtog Aller Innovation Award for smartphone-spillet Block Struggle. Spillet vinder prisen for sit enkle koncept og høje underholdningsværdi. Aller Innovation Award er en ny app-pris, der har til formål at anerkende de små og uafhængige udviklingstalenter, der ikke har et stort bureau eller en stor koncern i ryggen. Den første vinder af prisen, Mathias Gruber, der egentligt er udannet nanofysiker fra Københavns Universitet, står også bag spil-apps’ene ”Yet Another Mind Game” og ”Yet Another Ball Game”, og den nykårede prismodtager var både overrasket og stolt over hæderen: - Jeg havde slet ikke regnet med at vinde, så jeg er meget overrasket og vildt glad. I virkeligheden laver jeg bare det, som jeg synes er sjovt, så Allers innovations award betyder meget for mig, da den kan hjælpe mig med at få spredt kendskabet til ”Block Struggle”. Der er i dag 8500 brugere af spillet, og jeg vil gerne have endnu flere. Da spillet lige var lanceret, så min mors kollega én medpassager spille Block Struggle i flyet, og ringede for at fortælle det. Det med at se andre spille spillet er fantastisk, og tænk hvis der nu kommer endnu flere der spiller spillet i offentligheden, det glæder jeg mig til, siger vinderen Mathias Gruber. Udover æren får vinderen af Aller Innovation Award tilbuddet om at få udarbejdet en indledende forretningsplan for vinder-app’en samt sparring med Aller Medias innovationsafdeling.

Mest læste i dag

Danmarks bedste apps blev i aftes kåret ved Danish App Awards i Dansk Design Center i København. Udviklingstalentet Mathias Gruber modtog Aller Innovation Award for smartphone-spillet Block Struggle. Spillet vinder prisen for sit enkle koncept og høje underholdningsværdi.

Aller Innovation Award er en ny app-pris, der har til formål at anerkende de små og uafhængige udviklingstalenter, der ikke har et stort bureau eller en stor koncern i ryggen.

Den første vinder af prisen, Mathias Gruber, der egentligt er udannet nanofysiker fra Københavns Universitet, står også bag spil-apps’ene ”Yet Another Mind Game” og ”Yet Another Ball Game”, og den nykårede prismodtager var både overrasket og stolt over hæderen:

- Jeg havde slet ikke regnet med at vinde, så jeg er meget overrasket og vildt glad. I virkeligheden laver jeg bare det, som jeg synes er sjovt, så Allers innovations award betyder meget for mig, da den kan hjælpe mig med at få spredt kendskabet til ”Block Struggle”. Der er i dag 8500 brugere af spillet, og jeg vil gerne have endnu flere. Da spillet lige var lanceret, så min mors kollega én medpassager spille Block Struggle i flyet, og ringede for at fortælle det. Det med at se andre spille spillet er fantastisk, og tænk hvis der nu kommer endnu flere der spiller spillet i offentligheden, det glæder jeg mig til, siger vinderen Mathias Gruber.

Udover æren får vinderen af Aller Innovation Award tilbuddet om at få udarbejdet en indledende forretningsplan for vinder-app’en samt sparring med Aller Medias innovationsafdeling.